Lars Klaver

Praktijk

Lars Klaver behaalde zijn bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht en zijn master strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij meerdere stages gelopen bij gerenommeerde advocatenkantoren en daarnaast twee jaar als vrijwilliger gewerkt bij onder andere het Juridisch Spreekuur Gedetineerden en de Stichting Strafrechtswinkel Utrecht. Na zijn master aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij het tweejarige traineeship van het Openbaar Ministerie gedaan. Na het traineeship te hebben afgerond kwam hij tot de conclusie dat zijn ambitie in de advocatuur ligt en is hij sinds september 2022 werkzaam bij OSK Advocaten.

De praktijk van Lars bestaat uit het commune strafrecht. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor (bijzondere) bestuurs- en strafrechtelijke vraagstukken (bijvoorbeeld over uw rijbewijs of problematiek omtrent uw VOG).

Expertise

Lars Klaver is gespecialiseerd in:

  • (Commuun) strafrecht
  • (Lucht)verkeersrecht, waaronder rijbewijsprocedures bij zowel het CBR als het (Parket Centrale Verwerking) Openbaar Ministerie
  • Jeugd(straf)recht
  • VOG-procedures

Contact

M: +31(0)6 82573063
T: +31(0)20 6060680
E: klaver@osk.nl