Advocaten

ADVOCAAT PROCESPRAKTIJK EN ADVOCAAT ONDERNEMINGSRECHT

 

Van Oosten Schulz De Korte Advocaten voert een internationale commerciële proces- en adviespraktijk vanuit het hart van Amsterdam. Ben jij, gevorderd stagiair of beginnend medewerker, eraan toe om nu ook echt verantwoordelijkheid te dragen, strategie te bepalen en zelf het voortouw te nemen in de relatie met en advisering van cliënten? Bij OSK juichen we dat toe, geven we jou graag die verantwoordelijkheid in zaken die ertoe doen en richten wij ons daarbij intern op de ontwikkeling en aanscherping van jouw vaardigheden, ambitie en praktijk. Dan kan jij extern excelleren.

De advocaten van OSK vormen een hecht team en voeren een dynamische praktijk op hoog niveau. In het oog van de storm voelen we ons thuis. De groei van de praktijk vraagt om uitbreiding van ons kantoor met twee advocaten die kunnen bogen op liefst drie tot vijf jaar ervaring.

ADVOCAAT PROCESPRAKTIJK. Onze procespraktijk richt zich op de beslechting van complexe nationale en internationale handelsgeschillen, arbitrage en corporate litigation. Wij vertegenwoordigen veelal grote internationale spelers in sectoren zoals de bouw, olie- en gaswinning, energie, transport, telecom, farmacie, financiering en verzekering. Internationale privaatrechtelijke kwesties  en kort gedingen zijn aan de orde van de dag.

ADVOCAAT ONDERNEMINGSRECHT. De werkzaamheden op de ondernemingsrechtpraktijk zijn in hoofzaak gericht op de begeleiding van M&A en private equity-transacties, corporate governance-vraagstukken, corporate litigation, algemene ondernemingsrechtelijke advisering en commerciële contracten. Onze cliënten zijn actief in een verscheidenheid aan sectoren zoals chemie, olie- en gaswinning, projectontwikkeling, media en entertainment, e-commerce en internettechnologie.

Een groot deel van onze cliënten is internationaal actief. Een uitstekende beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk, en beheersing van andere talen is een pre. Je bent secuur, ambitieus en ondernemend en werkt graag in teamverband De geboden arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en je treedt toe tot een jong kantoor waar volop mogelijkheden zijn om snel door te groeien en jouw eigen praktijk op te bouwen en vorm te geven.

Meer informatie over ons kantoor is te vinden op www.osk.nl.

Geïnteresseerd? Dan kan je een motivatiebrief samen met jouw curriculum vitae sturen aan Harro Schulz (schulz@osk.nl)