Laetitia Moerdijk

Praktijk

Laetitia Moerdijk behaalde haar bachelor Rechtsgeleerdheid en propedeuse Russische Studies (cum laude) aan de Universiteit Leiden. Zij heeft deelgenomen aan het Honours College Law, waar zij extra vakken volgde. Ook studeerde zij aan de Cornell Law School in de Verenigde Staten. In respectievelijk 2021 en 2022 heeft Laetitia de master Straf- en strafprocesrecht en de master Jeugdrecht (beide cum laude) behaald aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar studies heeft Laetitia diverse stages gelopen, waaronder bij het Forensisch Centrum Teylingereind en verschillende advocatenkantoren. In 2022 is de masterscriptie van Laetitia genomineerd voor de prestigieuze (internationale)  Jaap Doek Kinderrechtenscriptieprijs en gepubliceerd op de website van de Universiteit Leiden. De scriptie is te lezen via deze link: Over seks, bescherming en autonomie.

Laetitia is sinds 2021 verbonden aan OSK Advocaten en gespecialiseerd in het commune strafrecht (van vermogensdelicten tot geweldsmisdrijven en zedenzaken). Ook kunt u bij haar terecht als u bestuurs- (CBR) en strafrechtelijke vragen heeft over uw rijbewijs of het verkrijgen van een VOG. Laetitia is een betrokken advocaat die secuur en doortastend te werk gaat. Zij zal zich te allen tijde inzetten om het best mogelijke resultaat te behalen.

Expertise

Laetitia Moerdijk is gespecialiseerd in:

  • (Commuun) strafrecht
  • (Lucht)verkeersrecht, waaronder rijbewijsprocedures bij zowel het CBR als het (Parket Centrale Verwerking) Openbaar Ministerie
  • Jeugd(straf)recht
  • VOG-procedures

JURIST

Merel van Amsterdam

Juridisch medewerker

Amber Donkervoort

Juridisch medewerker

Jaimy Karstens

Juridisch medewerker

Noa Cohen

Juridisch medewerker