Puck Metgod

Praktijk

Puck Metgod behaalde haar bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht en haar masters Strafrecht en Privaatrecht (gericht op het jeugdrecht) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens haar studie is zij eerst werkzaam geweest bij een advocatenkantoor in Utrecht en later bij OSK. Daarnaast heeft zij gedetineerden voorzien van advies binnen het Juridisch Spreekuur Gedetineerden en heeft zij stage gelopen bij de rechtbank Noord-Holland. Door deze ervaring heeft zij zich ontwikkeld tot een betrokken en gedreven advocaat met een frisse blik. Puck is werkzaam in de commune strafrechtpraktijk. U kunt ook bij haar terecht met bestuursrechtelijke vragen over CBR-procedures en de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Expertise

Puck Metgod is gespecialiseerd in:

  • (Commuun) strafrecht
  • (Lucht)verkeersrecht, waaronder rijbewijsprocedures bij zowel het CBR als het (Parket Centrale Verwerking) Openbaar Ministerie
  • Jeugd(straf)recht
  • VOG-procedures

Puck Metgod is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA). Daarnaast staat zij bij de Raad voor Rechtsbijstand ingeschreven voor de specialisatie strafrecht en als piketadvocaat in het strafrecht. Zij kan u derhalve in deze zaken op basis van overheidsgefinancieerde rechtsbijstand bijstaan.

ASSOCIATES

Benjamin Smalhout

Advocaat

Puck Metgod

Advocaat

Laetitia Moerdijk

Advocaat